Baanbrekers zoekt deelnemers

In november op televisie: het programma Baanbrekers van AVROTROS, gepresenteerd door Dyanne Beekman en Bas van Werven. Werkzoekenden kunnen zich opgeven voor dit nieuwe programma door het formulier op de website van Baanbrekers in te vullen.

“De Nederlandse arbeidsmarkt is in crisis. In Baanbrekers onderzoeken we of daar iets aan te doen is. We kijken hoe het werkt, waar het anders kan en hoe het anders moet. Door werkgevers en werknemers met elkaar te verbinden, en dan niet gehinderd door regeltjes maar geïnspireerd door kansen.”

 

 

 

 

Vacatureluurs

Vacatureluurs.com is een platform voor werkzoekenden: je vindt er sollicitatietips en sollicitatiehumor maar ook netwerk-events en netwerkorganisaties. Het boek Vacatureluurs lis nu te koop!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

  1. Willem-Jan Schampers schreef:

    Me aangemeld voor uw programma, maar nog geen vragenlijst mogen iontvangen!

  2. Trees Dovianus schreef:

    Goedemiddag!

    Graag zou ik mezelf willen opgeven voor uw programma. Sinds 2 jaar werkeloos en ik wil zo graag werken! Ik mis de structuur, collega’s en natuurlijk ook zeker de financi”ele zekerheid, want in mei 2015 loopt mijn WW uitkering af en zullen we ons helaas genoodzaakt zien om ons huis te moeten verkopen en hierdoor belanden we in de schuldsanering….M.a.w.: HELP!!!!

Geef een reactie