27 mei: Bouwwijzerdag in Almere

Werkzoekenden (in de bouw) opgelet: CNV Vakmensen organiseert op 27 mei weer een Bouwwijzerdag! Op 27 mei kun je in Almere terecht bij de Topsporthal voor inspirerende workshops en nieuwe contacten.

Ben je werkzoekende, op zoek naar een nieuwe uitdaging of weet je dat je binnenkort op zoek moet naar een nieuwe baan? CNV Vakmensen organiseert gratis bijeenkomsten voor werknemers die zich orienteren op een andere baan. Er staan inspirerende workshops op het programma die je helpen bij het vinden van een baan:

– Netwerken is net werken. Je leert wat netwerken is, hoe het werkt en wat de spelregels zijn voor effectief netwerken. Er is veel interactie en je krijgt praktijkgerichte oefeningen.

– Digitaal netwerken is ook net werken. LinkedIn: wat is het en wat kun jij ermee? Wat zijn de spelregels en hoe kun jij LinkedIn slim inzetten in je zoektocht naar die voor jou geschikte baan?

– Netwerken in de praktijk. We gaan praktisch aan de slag. In een ontspannen sfeer werken we aan ons netwerk en maken we gebruik van alle informatie die we ‘s ochtends hebben opgedaan.

Er is een medewerker aanwezig van het Loopbaantraject Bouw & Infra en van Faber Personeelsdiensten (gespecialiseerd in banen in de bouw). Verder zijn deskundigen beschikbaar bij wie je je cv laat checken en die je helpen bij het optimaliseren van je LinkedIn-profiel.

Aan het einde van de bouwwijzerdag ga je naar huis met nieuwe energie. Je hebt frisse kennis en nieuwe vaardigheden opgedaan en uiteraard nieuwe contacten gelegd.

De Bouwwijzerdag vindt plaats op 27 mei van 9:30 tot 16:30 in de Topsporthal te Almere Poort: Pierre de Coubertinlaan 7, 1362 LA Almere

Je kunt je aanmelden voor de Bouwwijzerdag via het formulier op de website van CNV Vakmensen.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.